Alman diplomatın 23 yıllık eşini sadomazoşizm yüzünden öldürdüğü iddiası!

Alman diplomatın 23 yıllık eşini sadomazoşizm yüzünden öldürdüğü iddiası!

Almanya’nın Rio de Janeiro Konsolosu Uwe Herbert Hahn, 23 yıllık eşini öldürme suçlamasıyla gözaltına alındı. Cinayeti örtbas etmeye çalıştığı belirtilen Hahn’ın sadomazoşizm sonucu eşini öldürmüş olabileceği iddia ediliyor.

Rio de Janeiro'nun lüks mahallelerinden birinde yaşayan Alman konsolos Uwe Herbert Hahn, yetkilileri arayarak Belçika vatandaşı kocası Walter Henri Maximilien Biot'un cuma akşamı fenalaştığını ve düştüğünü söyledi. Fakat çiftin Ipanema sahilindeki evinde yapılan incelemeler ve otopsi sonucunda Biot'un ağır bir biçimde dövüldüğü ortaya çıktı.

Biot'un ölmeden önce şiddetli şekilde dövüldüğü belirtilirken, çiftin yaşadığı evde de kan izleri bulundu. Brezilya polisi, Alman konsolosun ifadesinin olay yeri incelemesiyle uyuşmadığını ve kurbanın bedeninde silindir bir nesneyle dövüldüğünü gösteren izler olduğunu bildirdi.

Rio de Janeiro Devlet Üniversitesi'nden adli tıp uzmanı Profesör Nelson Massini, Brezilya gazetesi O Globo'ya yaptığı açıklamada, kanıtlara göre Biot'un sadomazoşizm sonucu ölmüş olabileceğine işaret ettiğini söyledi. Bazı izlerin eskiden kalma olduğunu kaydeden Massini, ölümün “seks oyunu” sırasında yaşanmış olabileceğini belirtti.

Brezilya medyasında yer alan haberlere göre suçun doğası gereği Hahn diplomatik dokunulmazlıktan yararlanamayacak. Yine yerel haberlerde 20 yıldır Biot'la evli olan Hahn'ın polis gelmeden olay yerini temizlemeye çalıştığı ve memurlara eşinin çok fazla içtiğini ve uyku hapı kullandığını söylediği aktarıldı.

Alman Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Brezilya'daki büyükelçilik ve Rio de Janeiro'daki konsolosluğun yerel makamlarla yakın irtibat halinde olduğu vurgulandı.

Fotoğraf: Max Fleischmann - Unsplash

HABERE YORUM KAT