Akşener sessizliğini bozdu: Ben sustum, yüzde 60 ile kazanırız diyenler susmadı

Akşener sessizliğini bozdu: Ben sustum, yüzde 60 ile kazanırız diyenler susmadı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Taarruz’un yıldönümü 26 Ağustos’ta Afyon’da açıklamalarda bulunuyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağı vurgusuyla duyurulan program kapsamında Afyonkarahisar'da konuşuyor.

Akşener seçimde destek verdiği CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında isim vermeden, "Biz bu seçimde koltuğundan başka şey düşünmeyenlerle uğraştık. Nefsini öne koyanlarla, önce ben diyenlerle uğraştık. Asıl sorunun kendi saflarımızda olduğunu görmedim özür diliyorum. Biz bu seçimde sadece iktidarla değil bu seçimin kaybedilmesi için çalışanlarla da mücadele ettik. Koltuğundan başka şey düşünmeyenlerle uğraştık. Önce ben, önce şahsım diyenlerle uğraştık. Tüm çabalarımıza rağmen yenilgiye engel olamadık. Ben sustum, yüzde 60 ile kazanırız diyenler susmadı. Bilimsel verileri masaya koyan ben sustum, onları yırtıp atanlar susmadı. TV'lere çıkıp yüzsüz yüzsüz bize yüklemeye kalkıştılar. Yeni bir umuda tutunmak isteyen milyonlar öfkeyle doldu. Yapmamız gereken, hatalarından ders alan muhalefet olarak milletimizin önüne çıkmaktı. İyi Parti'yi ve beni günah keçisi yapmaya kalktılar. Hakikati bilenler tek kelime etmedi. Bunların hepsi midemi bulandırdı. Bu sessizliği sürdürmek mümkün değil artık." ifadelerini kullandı.

Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'ın Erdoğan karşısında kazanabilme şanslarının olduğunu ancak Kılıçdaroğlu nedeniyle aday yapılamadıklarını ima ederek; "Asıl sorunun kendi saflarımızda olduğunu görmedim. Kazanacak 2 ismin adaylığını sağlayamadım. Özür diliyorum. " dedi.

HABERE YORUM KAT
1 Yorum