Akit sunucusu haddini aştı, Tunç Soyer'i FETÖ'cü ilan edip Almanya kapısını gösterdi

Akit sunucusu haddini aştı, Tunç Soyer'i FETÖ'cü ilan edip Almanya kapısını gösterdi

Akit sunucusu Murat Şahin, Tunç Soyer’i hedef aldı. Sunucu, Soyer’e “Almanya'ya gidebilirsiniz, Alman istihbaratı FETÖ'cülere kol kanat geriyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in 100. yıl kutlamalarında “100 yıl önce bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar.” İfadelerini kullanmıştı.

 

 

Akit TV’de ‘Güne Başlarken’ programının sunucusu Murat Şahin, Soyer’in bu ifadeleri hakkında çok konuşulacak sözler söyledi. Şahin, “"Mustafa Kemal Atatürk kimin askeriydi?” diyen Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

"Atatürk, Osmanlı'nın askeriydi, yanlış mı biliyorum? Vahdettin'e halen hakaretleri edenler küfürler savuranlar var. Tarih bilginiz nedir? Bu ülkeyi sevmiyorsanız bu ülkede yaşamak zorunda değilsiniz. FETÖ'cüler gibi Yunanistan'a gidebilirsiniz, Almanya'ya gidebilirsiniz. Alman istihbaratı FETÖ'cülere kol kanat geriyor zaten. Onlara evler tutuyorlar, ceplerine paralar koyuyorlar, yemeklerini bile kapılarına kadar götürüyorlar.”  

Artı49

HABERE YORUM KAT