Akit manşeti Şahan Gökbakar'ı çileden çıkardı: Ben halkın bir ferdiyim birader...

Akit manşeti Şahan Gökbakar'ı çileden çıkardı: Ben halkın bir ferdiyim birader...

Şahan Gökbarak, Yeni Akit gazetesinin kendisini hedef alan haberine tepki göstererek, “Norveç vatandaşı mıyım? Zamlar da hepimizin cebini etkiliyor.” ifadelerini kullandı.

Peş peşe gelen zamlara ve iktidara yönelik eleştirileriyle gündeme gelen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, kendisini hedef alan Yeni Akit gazetesine tepki gösterdi.

“Bugün yeni akit, benim için şöyle yazmış” diyerek Akit’in haberinden bir bölüm paylaşan Gökbakar, “Norveç vatandaşı mıyım?” diyerek tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan ünlü komedyen, “Bugün yeni akit, benim için şöyle yazmış. "Milyonları cebe indirip halktan biri gibiymiş gibi rol yapan komedyen, cebine en ufak etkisi olmayan mazot zammını eleştirdi." Ben halkın bir ferdiyim birader. Norveç vatandaşı mıyım? Zamlar da hepimizin cebini etkiliyor! Allah akıl versin!” ifadelerini kullandı.

Gökbakar’ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve destek aldı.

Gökbakar, önceki gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, günaşırı gelen akaryakıt zammına tepki göstermişti. Gökbakar, "Akaryakıta her gece zam geliyor. 20 TL'yi geçti herhalde litresi. Bence yapılması gereken şey, şaaaaak direkT 30 TL yapacan, sonra 1 hafta bu şekilde tutup, bir gece de şaaaak yüzde 25 indirim. 22.5 TL'ye indirecen. Her benzinlikte bir halay başı hazır olacak. Tuttuğunu halaya katacak..." ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine Yeni Akit gazetesi, akaryakıt zammını eleştiren Şahan Gökbakar'ı, internet sitesinden yayınladığı haberle hedef aldı.

"Komik mi Şahan? Milyonları ceplerine doldurup 'halktan biri' rolünü kesiyorlar!" başlıklı haberde, Gökbakar için "Son süreçte komedyenliğini bir kenara bırakıp, siyasetçi edası ile her konuda fikir beyan eden" ifadeleri kullanıldı.

90320220902400346053.jpeg

HABERE YORUM KAT