Ajda Pekkan: "Metroya hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum"

Ajda Pekkan: "Metroya hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum"

Ajda Pekkan sıkıntısını anlattı: Metrobüse, İDO'ya hiç binmedim, çok merak ediyorum. Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum.

Şarkıcı Ajda Pekkan, ünlü olduğu için İstanbul'u gezememekten yakındı. Ünlü olmanın çok büyük bir sorumluluk olduğunu anlatan Pekkan "İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı'yı, Tahtakale'yı, Perşembe Pazarı'nı veya Galata'yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum. İçimde ukdedir bu. Metrobüse, İDO'ya hiç binmedim, çok merak ediyorum. Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor" dedi. 

'CUMHURBAŞKANI DAVET EDERSE TABİİ Kİ GİDERİM'
Sabah gazetesinden Tuğba Kalçık'a röportaj veren Ajda Pekkan, Beştepe'deki etkinliklere katıldığı için eleştirilmesine de anlam veremediğini söyledi. "Niye eleştirildiğimizi anlamıyorum gerçekten. Cumhurbaşkanımız, tüm milletimizin seçimi ile belirlenmiş bir kişi ve hepimizin Cumhurbaşkanıdır. Neticede şahısları değil ülkemizi temsil ediyor" değerlendirmesinde bulunan Ajda Pekkan "Beni, Cumhurbaşkanımız, devletimiz herhangi bir organizasyona davet ettiği zaman tabii ki müsaitlik durumuma göre icabet edip katılıyorum. Sosyal medyada bu tarz eleştirileri de çok önemsemiyorum bu açıdan. Ben incinmediğim her yere giderim. Benim için önemli olan bu" diye konuştu. 

'ÖNEMLİ OLAN SANATÇININ NASIL GİYİNMEK İSTEDİĞİ'
Pekkan, “Bazı kadın sanatçılarımızın sahne kıyafetlerini çok eleştiren bir kesim oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna da şöyle yanıt verdi:

"Bu eleştiriler benim için olabilir, başka bir kadın meslektaşım için de olabilir. Önemli olan sanatçının nasıl giyinmek istediği. Sahnede kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli. Ben bu açıdan kadın sanatçılarımızı destekliyorum."

Kaynak:Duvar
Fotoğraf:AA

HABERE YORUM KAT