Afgan sığınmacı, gittiği genelevde çalışan üç kadını öldürdü

Afgan sığınmacı, gittiği genelevde çalışan üç kadını öldürdü

Avusturya'da bir geneleve giden Afgan sığınmacının, üç kadını öldürdüğü ileri sürüldü.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da korkutucu cinayet, yerde kan izleri gören bir yurttaşın ihbarı üzerine ortaya çıktı.

Şehirde bulunan bir genelevin yakınlarında kan izlerine rastlayan Avusturyalı, polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, korkutucu cinayetin farkına vardı. Bölgedeki genelevde çalışan 3 kadının vahşice öldürüldüğü anlaşıldı.

Polis tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili 27 yaşındaki Afganistanlı bir sığınmacının gözaltına alındığı belirtildi. İddiaya göre, adam Cuma akşamı olay yerinin yakınında bir parkta tutuklandı. 27 yaşındaki adamın yanında hala şüpheli cinayet silahı olan bir bıçak bulunuyordu. Polise göre, adamın üzerinde muhtemelen suç sırasında kendi kendine yaptığı kesikler de vardı.

SAKLANARAK KURTULMUŞ

Öldürülen ve Çinli oldukları tahmin edilen kadınların vücudunda ciddi kesik ve bıçak yaraları olduğu bildirildi. Daha önceki bulgulara göre, genelevin sahibinin de ölenler arasında olması muhtemel. Polis sözcüsü, genelevin dördüncü çalışanının kendisini bir odaya kilitlediğini de sözlerine ekledi. Kadın o günden beri tanık olarak sorgulanıyor.

Polis, saldırı birkaç odada gerçekleştiğini ve cesetlerin farklı odalarda bulunduğunu belirtti. Yetkililere göre kimlikleri henüz belirlenemeyen kurbanlar, aşırı şiddet içeren bir saldırıya uğramışlardı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT