Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil itirafı

Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil itirafı

Türkiye'nin tanınan ismi Acun Ilıcalı, katıldığı YouTube programında Fenerbahçe'de yaşanan Mesut Özil krizine değindi.

Sansürsüz Futbol isimli YouTube kanalına katılan Ilıcalı, sarı lacivertli kulübün kadro dışı bıraktığı Mesut Özil hakkında konuştu.

Ilıcalı, Özil hakkında şunları söyledi:

“Çok büyük transferlerin tutmadığı ya da bir şekilde problem olduğu biliniyor. Ibrahimovic Barcelona’da oynayamadı. Maradona da oynayamadı. Hocada da aynı şey geçerli, futbolcuda da. Ibrahimovic hâlâ Guardiola’ya sallıyor, Barcelona’ya sallamıyor. Mesut Özil ile ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu hikaye böyle olmamalıydı. Mesut Özil’in teknik direktörlerle ilgili bariz problemi var gibi şeyler görüyorum. Buna katılmıyorum. Erol Hoca döneminde tek bir problem yok, Emre Hoca geliyor hiçbir problem yaşanmıyor. Bütün maçlarda Mesut Özil var, sıfır problem.

Vitor Pereira benim tasvip etmediğim bir hocaydı zaten. Beş sene önce bir röportajımda ‘hoca değil’ demişim zaten. Yıldızlarla ilgili tek sorunu Mesut Özil olsaydı Pereira’nın anlardım. Pereira’nın Van Persie olayı Youtube’un fenomen videosudur. James Rodriguez’i oynatmıyor Porto’dan gönderiliyor. Nani’yle arası son derece kötü. İrfan Can’la da ciddi problem yaşıyor. Burada Mesut’a da ihale çıkarmayalım. Bazı şeylerin kabul edilmesi lazım.

Biz bu değerleri acaba doğru şekilde değerlendirebiliyor muyuz? Ben demiyorum ki, Mesut her konuda kusursuz demiyorum. Ama şöyle bir gerçek var. Acı ama gerçek. Mesut Fenerbahçe’de, Emre dönemini bırakalım, ondan sonraki senede çok da üç maç üst üste oynadı diyemezsin. Vallahi istatistiklere baksak oynamamış da olabilir. Galatasaray maçının kahramanı, Frankfurt deplasmanında mükemmel top oynadı. Hiç mi üç maç üst üste oynayamadı bu adam. İsmail Hoca bölümüyle ilgili konuşmak istemiyorum, Fenerbahçe’nin iç olayı. Frekansları tutmadı diyebiliriz. Bir dünya yıldızı geldi fakat o sebepten veya bu sebepten Fenerbahçe’ye istediğimiz faydayı sağlayamadı.”

HABERE YORUM KAT