Acun Ilıcalı Galatasaray maçındaki hatayı telafi etti

Acun Ilıcalı Galatasaray maçındaki hatayı telafi etti

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray’ın Manchester United ile oynadığı karşılaşmada yayın sıkıntısı yaşandı. Ilıcalı, Exxen'de planlanan yayını TV 8.5'e alarak yayında gerçekleşen hatayı jestle telafi etmeye çalıştı.

Türkiye’de Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı, Galatasaray’ın Manchester United ile oynadığı karşılaşmanın yayınında sorun yaşanınca tepki gördü.

Manchester United-Galatasaray karşılaşmasını parasını ödeyerek Exxen platformundan telifli olarak izlemeye çalışan futbolseverler, ekranda uzunca bir süre “Üzgünüz. İstediğiniz sayfa yüklenemedi. Lütfen biraz sonra tekrar deneyin” yazısıyla karşılaştı.

Manchester United-Galatasaray maçında yayın sıkıntılarının yaşanması üzerine sosyal medyada kullanıcılar da tepkisini dile getirdi. Kimi kullanıcı, “Kaçak yayın izlemeyin diyen Acun’un sunucusu” mesajını sitede aldığı hata görseliyle paylaşırken, kimi de, “Önce programını düzgün çalışır hale getir” sözleriyle isyan etti.

Ilıcalı, Exxen'de planlanan yayını TV 8.5'e alarak yayında gerçekleşen hatayı jestle telafi etmeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT