A Milli takım Letonya'ya takıldı

A Milli takım Letonya'ya takıldı

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçında Letonya ile sahasında 3-3 berabere kaldı.

Türkiye ile Letonya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu üçüncü maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Polonyalı hakem Daniel Stefanski'nin düdük çaldığı maç 3-3 eşitlikle sonuçlandı. Milli Takımımız, 2-0 ve 3-1'lik üstünlükleri bulmasına rağmen sahada 1 puanla ayrıldı.

Milli Takımımızın gollerini 2. dakikada Kenan Karaman, 33. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 52. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz atarken Letonya'nın sayılarını 35. dakikada Robert Savalnieks, 57. dakikada Roberts Uldrisis ve 79. dakikada Davis Okaunieks kaydetti.

Böylece Milli Takımımız, resmi maçlarda daha önce yenemediği Letonya'ya karşı şanssızlığını sonlandırma şansını gruptaki ikinci maça bıraktı.


 
Bu sonucun ardından Milli Takım gruptaki puanını 7'ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Letonya ise ilk puanını aldı.

HOLLANDA FARKLI, NORVEÇ TEK GOLLE KAZANDI
Grubun diğer maçlarında Hollanda deplasmanda Cebelitarık'ı 7-0, Norveç ise deplasmanda Kdradağ'ı Sörloth'un golüyle 1-0 mağlup etti. Üçüncü maçlar sonucunda Hollanda ve Norveç, 6'şar puanla Türkiye'nin arkasında sıralandı.

HABERE YORUM KAT