240 Bin Euro değerinde saati sınırdan geçirmeye çalışanlar yakayı böyle ele verdi

240 Bin Euro değerinde saati sınırdan geçirmeye çalışanlar yakayı böyle ele verdi

Gümrük ve polis memurları değerleri yaklaşık 240 bin Euro olan saatleri kaçakçılığı girişimini engelledi.

1 Temmuz 2022 tarihinde, Horgoš sınır kapısının girişinde, gümrük memurları, polisle iş birliği içinde, değeri yaklaşık 240.000 Euro olarak tahmin edilen yeni ve kullanılmış markalı saatlerin kaçakçılığı girişimini engelledi.

Audi A6'nın bagajında, bir erkek ve bir kadının Almanya'dan Sırbistan'a seyahat ettiği Alman plakalı, tanınmış markaların orijinal erkek ve kadın saatleri keşfedildi.  

Yolcular, gümrük memuru ile görüştüklerinde beyan edecek bir şeyi olmayanlara yönelik yeşil ışıkla işaretlenmiş şeride karar verdiler. 

Ancak detaylı bir kontrol sırasında gardırop valizlerinden birinde "Rolex" ve "Michael Kors" markalarına ait toplam 8 erkek ve kadın kol saatinin bulunduğu bir kara kutu bulundu.

Bunların gümrük kontrolüne bildirilmesi gereken pahalı saatler olduğu, bunlardan birinin, kullanılmış bir erkek Rolex'in değerinin 125.000 Euro olduğu tahmin ediliyor.

4-jedan-od-zaplenjenih-satova-horgos.jpg

3-deo-skupih-satova-otkrivenih-na-horgosu-01-07-2022.jpg2-skupi-satovi-horgos.jpg1-kutija-sa-skupim-satovima-otkrivenim-na-horgosu-01-07-2022.jpg

HABERE YORUM KAT