210 milyon avroluk yatırım: Düsseldorf’ta yeni bir Türk projesi

210 milyon avroluk yatırım: Düsseldorf’ta yeni bir Türk projesi

Coğrafi konumu ile öne çıkan Almanya’nın Düsseldorf şehrindeki ikinci büyükyatırımı için Peker Holding düğmeye bastı. “Kuzey Yıldızı” projesi tamamlandığında şehrin en önemli yapılarından biri olacak.

Türk gayrimenkul sektörünün yurtdışındaki bayraktarlarından Peker Holding, Almanya’da yeni yatırımlar için harekete geçti. 

Hasan Peker

Almanya’da sekizinci, Almanya’nın en gözde şehirlerinden Düsseldorf’ta ise ikinci büyük projesini hayata geçirmek üzere kolları sıvayan Peker Holding, 210 milyon avro değerindeki dev proje için düğmeye bastı. “Kuzey Yıldızı” adı verilen projenin 24 ayda teslim edilmesi planlanıyor. Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, “Bugüne kadar Almanya ve İngiltere başta olmak üzere, yurtdışında 30’a yakın projeyi hayata geçirdik. Bir Türk yatırımcısı olarak; Düsseldorf’a kazandıracağımız bu yeni proje bizim için çok önemli ve değerli” dedi.

İKİ YILDA BİTECEK

Peker Holding, toplam 60 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin, izinlerin tamamlanmasının ardından 24 ayda teslim edilmesini planlıyor. Almanya ve İngiltere’deki devasa yatırımlarına dikkat çeken Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, şu açıklamayı yaptı: 

“Türk şirketi olarak ülkemizden binlerce kilometre ötede önemli projeleri hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Her yatırımımızda, insan hayatını kolaylaştıran ve teknolojiyi öne çıkaran çalışmalar sergiliyoruz. Bu çerçevede Kuzey Yıldızı projemiz de bizim simge çalışmalarımızdan birisi olacak. Yurtdışında proje geliştiren bir Türk yatırımcı olarak, üzerimizdeki sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Bu projelerle hem Peker Holding bayrağını hem de Türk bayrağını yurtdışında dalgalandırıyoruz.”

+49 – DÜSSELDOR

HABERE YORUM KAT
1 Yorum