21 yaşında ve 15 yaşında bir kızı var

21 yaşında ve 15 yaşında bir kızı var

21 yaşındaki Hunter isimli genç kadının 15 yaşında kızı olduğunu duyanlar kulaklarına inanamıyor.

Hunter Nelson 21 yaşında olduğunu ve 15 yaşında bir kızı olduğunu açıkladığında sosyal medya adeta bu konu ile yıkıldı. 

Kimse en başta onun söylediklerine inanmadı ama Nelson doğruyu söylüyordu. Peki bu nasıl olabilir? Anne kız arasında 6 ya fark olabilir mi? 

Cevap oldukça trajik aslında;

Hunter 6 yaşında hamile kalmadı. 2015 yılında babasının ölümü sonrası düzenlenen cenazede yanına gelen bir kız vardı ve ona "Merhaba, ben Gracie, senin kardeşinim" dedi. O ana kadar bir kardeşi olduğunu bilmiyordu. 

O gün Hunter ve Gracie arkadaş oldular. Hunter üvey kardeşi ile yakından ilgilenmeye başladı. Gracie annesine bakmak zorundaydı ve eğitiminden geri kalıyordu. Evlerinde buzdolabı yoktu ve ehliyeti olmamasına rağmen Gracie annesini zaman zaman hastaneye götürmek zorunda kalıyordu. 

Hunter'ın telefonu 2021 yılında çaldığında telefonun diğer ucundaki ses Çocuk Hizmetlerinden aradığını ve üvey kardeşinin annesinin öldüğünü söyledi. Gracie annesinin ölümü sonrası ilk Hunter'ın aranmasını istemişti.

15 yaşına gelen Gracie ya teyzesine verilecekti yada koruyucu aileye... Hunter işte o anda harekete geçti. Çünkü teyzenin güvenli bir yer olmadığını biliyordu. Soluğu Aile Mahkemesinde aldı ve vesayet için mücadelesine başladı. 

Davanın başlamasından kısa bir süre sonra Gracie bir sırt çantası ve köpeği ile birlikte Hunter'ın yanına taşındı. Gracie artık resmi olarak Hunter'ın kızıydı. 

Başka bir eyalete taşınan Gracie'nin kafası karışmış ve incinmişti. Anne kız iyileşmenin yolunu kendilerini anlatmakta buldular. Tiktok'ta yaşamlarını anlattıkça kendilerinin daha iyi hissettiklerini fark ettiler ve bunu da gizlemediler. 

Hunter'ın kızı - üvey kardeşi - için sadece iki kuralı var. Yalan söyleme, uyuşturucu kullanma. İki kardeş artık hiç olmadıkları kadar yakında ve artık ikisinin de birbirine karşı sorumlulukları var. Beraber sinemaya giden, alışveriş yapan ve yürüyüş yapan anne kız aralarından artık su sızmıyor. 

Not: Hunter vesayet davası sonrası teyzesi de karşı dava açtı ama avcunu yaladı...

 

HABERE YORUM KAT