Zaman öyle bir geçti ki! Mete Horozoğlu'nu görenler tanıyamadı

Zaman öyle bir geçti ki! Mete Horozoğlu'nu görenler tanıyamadı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle tanınan Mete Horozoğlu ABD'ye taşındı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de hayranlarını şaşırttı.

Mete Horozoğlu, Türkiye’de Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle tanınan bir oyuncu. Son olarak Nefes filmiyle izleyici karşısına çıkan Horozoğlu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Soner karakteriyle milyonların beğenisini kazanmıştı.

48 yaşındaki Horozoğlu, oyunculuğu bırakarak Amerika’ya yerleşti ve şimdilerde eşi ve çocuğuyla birlikte gözlerden uzak sessiz sakin bir hayat yaşıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü oyuncu son olarak paylaştığı fotoğrafla hayranlarını şaşırttı.

Horozoğlu hakkında “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma” iddiasıyla soruşturma açılmış ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda “Terör örgütü ile bağlantısı olduğuna dair delil olmadığı gerekçesiyle, kovuşturmaya yer olmadığı” kararı verilmişti. Bu olayların ardından ünlü oyuncu ABD’ye taşınma kararı almıştı.

screenshot-4-9tw9.webp

screenshot-6-vcby.webp

screenshot-5-s3eu.webp

HABERE YORUM KAT