Yurt dışından Adalet Yürüyüşü'ne katıldılar

Yurt dışından Adalet Yürüyüşü'ne katıldılar

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne destek vermek üzere yurt dışından Türkiye'ye giden CHP'liler, ARTI49'un sorularını yanıtladı.

ANKARA - Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü'ne yurt içinden ve yurt dışından verilen destek gün geçtikçe artarak devam ediyor. Fransa'dan giderek yürüyüşe katılan CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Çam, "Bu onurlu yürüyüşte yer almaktan gurur duyuyorum. Burada işini, gücünü bırakıp adalet sloganı atan, bu ülkede çocuklarına daha adil bir gelecek sağlamak için yollara düşen teyzeler ve amcalar var. Okulunu bırakıp yürüyüşe katılan ve gelecek kaygısı yaşayan lise ve üniversite öğrencileri var. Bu yürüyüşte silah, mermi, tehdit yok, paylaşım, sevgi ve hoşgörü var. Adaleti el öperek değil, bilek bükerek arayan onurlu insanlar var" dedi. 

'Çocuklarıma ve torunlarıma anlatacağım'

CHP İsviçre Birliği Başkanı Nadir Köklü ise şimdi çocuklarıma, gelecekte de torunlarıma anlatacak en güzel anıyı yaşadığını kaydederek, "Herkesin aklında tek bir şey vardı. Adalet. O adalet bir gün Erdoğan'a da lazım olacak" şeklinde konuştu.

Avustralya'dan kalkıp geldi

CHP Avustralya Birlik Başkanı Hakan Gürbüz Hakverdi ise "Yürüyüş için işi gücü bırakıp Avustralya'dan geldim. Yorulana kadar değil Sonuna kadar adalet arayan arkadaşlarımızla yürümeye devam edeceğim. Eğer buraya gelmeseydim kendimi hiçbir zaman affetmezdim" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2017-06-24-at-16.09.14-(1).jpeg

whatsapp-image-2017-06-24-at-16.09.14.jpeg

whatsapp-image-2017-06-24-at-16.09.16.jpeg

whatsapp-image-2017-06-24-at-16.40.03.jpeg

HABERE YORUM KAT