Uçak tuvaletinden gizlice görüntü alan tacizci uçuş görevlisi yakalandı

Uçak tuvaletinden gizlice görüntü alan tacizci uçuş görevlisi yakalandı

Amerika'da uçuş görevlisi olarak çalışan Estes Carter T. isimli tacizci, FBI tarafından yakalandı.

American Airlines havayolu şirketinde çalışan uçuş görevlisi Estes Carter T.'nin, uçağın kadınlar tuvaletini kullanan reşit olmayan kız çocuklarını görüntülediği ortaya çıktı. Tacizci, FBI operasyonuyla tutuklandı.

ABD Federal Soruşturma Bürosu'na (FBI) göre, geçtiğimiz Eylül ayında 14 yaşındaki bir kız çocuğu tarafından suçüstü yakalanan tacizcinin, klozet kapağının altına etiket yardımıyla bir telefon gizlediği ve görüntü aldığı anlaşılmıştı. Konu, tacizci tarafından yerleştirilmiş telefonun fotoğrafını çeken çocuğun, olayı ailesine anlatması üzerine polise intikal etmişti.

ÇOK SAYIDA GÖRÜNTÜ ELE GEÇİRİLDİ

Olay günü çocuğun babası üzerine gidince paniğe kapılan zanlı, kendisini tuvalete kilitlemiş ve telefonuna format atmıştı. Soruşturmayı yürüten müfettişler, söz konusu görüntülere iCloud üzerinden ulaşmayı başardı. Polis tarafından, kayıtlarda en az dört çocuğun daha benzer görüntülerine rastlandı.

Tacizci, "istismara teşebbüs" ve "istismar görüntüleri bulundurmak" suçlarından 20 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor.

whatsapp-image-2024-01-19-at-21-18-35.jpeg

ARTI49

HABERE YORUM KAT