Rewe, kendi bonus sistemini kuracak

Rewe, kendi bonus sistemini kuracak

Rewe ve Payback arasındaki ortaklık 2024 yılı sonunda sona eriyor. Peki Rewe, ortaklık sonrasına dair ne planlıyor? İşte detaylar...

Payback'in Almanya'da 31 milyondan fazla müşterisi var, bu da toplam nüfusun üçte birinden fazlasına denk geliyor. Bonus programıyla, katılımcı ortaklar alışveriş yaptığınızda size puan kazandırıyor ve bu puanları ödüllerle değiştirebiliyor ya da ödeme yapmak için kullanabiliyorsunuz.

C&A, Aral, dm, Decathlon, Fressnapf ve Burger King gibi çok sayıda perakendeci Payback ortağıdır. Süpermarket zinciri Rewe de Payback'e dahil ancak bu durum çok uzun sürmeyecek. Geçen yıl Rewe ve Payback'in ortaklıklarını 2024 sonunda sona erdirecekleri duyurulmuştu. Programa Edeka katılacak.

KENDİ BONUS PROGRAMINI KURACAK

Rewe, sözleşmenin sonlanacağı tarihten sonra bir bonus programı olmadan ticaretine devam etmek istemiyor ve bu nedenle kendi bonus programını oluşturuyor. Bu programın adı "Rewe Bonus" olacak. Şirket, Alman Patent ve Ticari Marka Ofisi'ndeki kayıtlara göre, programın ticari marka haklarını da çoktan güvence altına almış durumda.

Ancak Rewe'nin sadece kendi bonus programını değil, aynı zamanda "Lidl Pay" benzeri bir ödeme sistemini de planladığı anlaşılıyor.

Basında yer alan haberlere göre, ödeme sisteminin yılın ilk yarısında başlatılacağı ileri sürülüyor ancak Rewe bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı. İddiaya göre zincir, geniş çaplı bir reklam kampanyası planlıyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT