Karnında binlerce dolar olan köpeğin sahipleri sırayla nöbet tutuyor

Karnında binlerce dolar olan köpeğin sahipleri sırayla nöbet tutuyor

Goldendoodle cinsi köpek Cecil evde bulduğu 4000 doların üzerindeki parayı dışarı kaçırdı ve afiyetle yedi.

Masum görünüşlü Goldendoodle cinsi köpek Cecil sahibinden kaçırdığı 4000 doların üzerindeki paranın çoğunu yedi.

ABD'nin Pennsylvania Eyaleti'nden yaşayan Carry Law ailesi talihsiz olayı yılbaşı öncesi bu talihsiz olayı yaşadı.Aile bahçeyi yeniden düzenleme kararı almış ve bunun için bankadan nakit para çekmişlerdi. Tabi hayallerindeki bahçeye halen kavuşamadılar.

Cecil bahçe işleri için ayrılan bu parayı buluyor ve dışarıya kaçırıyor. Sahipleri onu bulana kadar 4000 doların üzerindeki paranın 2500 dolarını çoktan yutmuştu. Geriye kalan para ise yerlerde parçalanmış halde bulunuyordu.

Aile parçalanmış paraları eve bırakıp köpeği veterinere götürdü. Veteriner her şeyin köpek için yolunda olduğunu , parayı geri istiyorlarsa sabırlı olmaları ve tuvaletini yapmasını beklemelerini söyledi.

Cecil ayrıca paranın bir miktarını da kustu. Yani köpek tam bir "para makinesina" dönüştü. Ailenin yine de sabırlı olması gerekiyor. Ne zaman onu dışarı tuvalet için çıkarsalar bir torbaya aldıklarını dışkıyı eve geri görüyorlar. Bu tüm parayı aldıklarından emin olana kadar da devam edeceğe benziyor.

Bankaları, paraların seri numaralarının gözükmesi ve yarıdan fazlasının mevcut olması halinde geri alma garantisi verdi.

HABERE YORUM KAT