Jet sosyetenin gözdesi hayatını kaybetti

Jet sosyetenin gözdesi hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Roberto Cavalli, 83 yaşındaki hayatını kaybetti.

Moda tasarımcısı Roberto Cavalli hayatını kaybetti. İtalyan basınının aktardığına göre, ünlü tasarımcı uzun bir hastalığın ardından Cuma günü Floransa'daki evinde, 83 yaşında hayatını kaybetti. Özellikle hayvan derisi görünümlü kreasyonlarıyla dünya çapında üne kavuşan Cavalli, onlarca yıldır uluslararası jet sosyetenin gözdesiydi.

Modaevinin resmi Instagram hesabından yapılan açıklamada, "Kurucumuz Roberto Cavalli'ye bugün büyük bir üzüntüyle veda ediyoruz. Roberto, Floransa'daki mütevazı başlangıcından itibaren, herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan, dünya çapında tanınan bir isim olmayı başardı. Doğuştan yetenekli ve yaratıcı olan Roberto Cavalli, herkesin kendi içindeki sanatçıyı keşfedebileceğine ve onu besleyebileceğine inanıyordu. Roberto Cavalli'nin mirası yaratıcılığı, doğa sevgisi ve çok değer verdiği ailesi aracılığıyla yaşamaya devam edecektir" denildi.

"KARİYERİMİN EN BÜYÜK ONURU"

Markanın kreatif direktörü Fausto Puglisi ise "Sevgili Roberto, artık fiziksel olarak aramızda olmayabilirsin ama ruhunu her zaman yanımda hissedeceğimi biliyorum. Senin mirasın altında çalışmak ve böyle bir vizyon ve tarzla kurduğun marka için yaratmak kariyerimin en büyük onurudur. Huzur içinde yat, seni özleyeceğiz ve o kadar çok kişi tarafından seviliyorsun ki adın yaşamaya devam ediyor - başkaları ve özellikle de benim için bir ilham kaynağı" ifadelerini kullandı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT