İslamcı karikatür dergisinden AK Partili kodamanlara tepki: İstenmiyorsunuz!

İslamcı karikatür dergisinden AK Partili kodamanlara tepki: İstenmiyorsunuz!

Zenginlik, ihtişam ve kokain görüntüleri nedeniyle Türkiye gündemine oturan Kürşat Ayvatoğlu'na muhalefetin ardından AK Parti'nin kendi içinden de tepkiler yükseliyor.

İslamcı Misvak Dergisi yaptığı paylaşım ve karikatürlerle AK Parti içindeki yozlaşmayı hedef aldı.

Bugüne kadar muhalefet hakkında çirkin ve komik olmayan bir çizgi yürüten Misvak Dergisi’nin bu hareketi şaşkınlık yarattı.

İşte Misvak'ın o paylaşımı:

 

1-38.jpeg

Kürşat Ayvatoğlu’nun hedef alan bir paylaşım yapan dergi Twitter’da #kürşatayvatoğlu etiketiyle “Yusuf’u hatırlıyorsunuz değil mi? Tüm Türkiye’ye efendiliği ile samimiyetiyle dava insanı nasıl olunur göstermişti. AK Parti ile ilişkisi olmaması gereken dava bilinciyle alakası olmayan jöleliler değil, Yusuf gibiler lazım bize” paylaşımını yaptı.

Derginin paylaşımında bahsettiği Yusuf AK Parti Pendik Gençlik Kolları’ndaki Yusuf Özoğul…

İYİ Partili bir ismin Yusuf’u aşağılamaya çalıştığı video Türkiye gündemine oturmuştu.

Dergi yeni yayınladığı karikatürde Yusuf’un ağzından AK Parti içindeki kodamanları hedef aldı.

Karikatürde zengin görünümlü elinde jöle olan kişi AK Parti Gençlik Kolları’ndaki Yusuf’a “Çalış Yusuf çalış” diye seslenirken sırtında yük taşıyan Yusuf ise “İnin AK Parti’nin sırtından” diyor.

exe3f7mwuaex65q.jpeg

Karikatürdeki jöle ayrıntısı ise ayrıca dikkat çekiyor. Derginin jöle ayrıntısıyla son günlerde televizyonlardan eksik olmayan Cumhurbaşkanı Danışmanı Yiğit Bulut’u mu hedef alıp almadığı merak konusu…

 

HABERE YORUM KAT