Firari Galip Öztürk'ün eşi gelecek planlarını anlattı: Hedefimiz 105 çocuk

Firari Galip Öztürk'ün eşi gelecek planlarını anlattı: Hedefimiz 105 çocuk

Metro Turizm’in kurucusu, firari Galip Öztürk'ün eşi Kristina Öztürk, hedeflerinin 105 çocuklu geniş bir aile kurmak olduğunu söyledi. Öztürk çiftinin 22 çocuğu bulunurken, taşıyıcı annelere de yüz binlerce Euro ödediler...

Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Hâkim Kemal Alver’in cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezası alan Metro Turizm’in kurucusu firari Galip Öztürk'ün eşi, bir YouTube kanalına konuştu.

Galip Öztürk'ün eşi Gürcistanlı 26 yaşındaki Kristina Öztürk, "Bright Side"a konuşurken, gelecekleriyle ilgili ilginç planlarını açıkladı.

105 ÇOCUK İSTİYORLAR

Halihazırda 22 çocuğu olan 26 yaşındaki Öztürk, planları arasında 105 çocuklu geniş bir aile kurma isteğinin olduğunu belirtti. Kristina en az 80 çocuk daha sahibi olmak istediğini söylerken, Öztürk, "Her zaman çocuklarla birlikteyim ve annelerin normalde yaptığı her şeyi yapıyorum" diye belirtti.

58 yaşındaki kocası Galip Öztürk'le bu hedefe giden Kristina Öztürk, ilk kez 2017 yılında hamile kalmıştı. Geriye kalan 21 çocuğun ikisi hariç hepsi 2020 yılında taşıyıcı anneler aracılığıyla dünyaya geldi.

YÜZ BİNLERCE EURO ÖDEDİLER

Bright Side'a göre, çift, aile mutluluklarını gerçeğe dönüştürmek için Mart 2020 ile Temmuz 2021 arasında taşıyıcı annelere 168.000 Euro para ödedi. Bunun da ötesinde, evlerinde yaşayan 16 dadı için yılda yaklaşık 89.000 Euro ödediler.

Hepsi iki ya da üç yaşında olan çocuklarının isimleri şöyle:

Mustafa, Maryam, Ayrin, Alice, Hassan, Judy, Harper, Teresa, Hussein, Anna, Isabella, Ismail, Mehmet, Ahmet, Ali, Kristina, Alena, Sarah, Lockman ve Alparslan.

Çift, geniş ailelerini daha da genişletmek istemelerine ve toplamda 100'den fazla çocuk sahibi olma fikrini düşünmelerine rağmen, bu kararı mevcut çocukları büyüyene kadar ertelemeye karar verdiler.

FİRARİ GALİP ÖZTÜRK KİMDİR

Galip Öztürk, 25 yıl önce Beyoğlu’nda öldürülen Kuvvet Köseoğlu cinayetine ilişkin yargılandığı davada, cinayeti azmettirmekten müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Öztürk, Kuvvet Köseoğlu cinayetindeki müebbet cezasının Yargıtay tarafından onandığını önceden öğrenerek 2018 yılında Gürcistan'a kaçmıştı.

Öztürk, 2012 yılında da zorla senet imzalatmaktan cezaevine girmişti.

Gürcistan'ın Batum şehrinde Gürcistan polisi tarafından ofisine düzenlenen operasyonla yakalanan Galip Öztürk’ün dairesinde 7,2 kilogram kokain bulunduğu da açıklanmıştı.

Gürcistan vatandaşı olan firari Galip Öztürk, Metro Şirketler Grubu'nun Onursal Başkanı ve aynı zamanda 2005'te kurulan "Türkiye Otobüsçüler Federasyonu"nun da kurucu başkanı.

ARTI49

Fotoğraf: Instagram

HABERE YORUM KAT