Dünya starından Almanya için konser müjdesi

Dünya starından Almanya için konser müjdesi

Justin Timberlake, "The Forget Tomorrow World Tour" kapsamında Almanya'nın dört büyük şehrine uğrayacak ve toplamda dört konser verecek.

Justin Timberlake uzun bir aradan sonra tekrardan yolllarda! Britney Spears'ın eski sevgilisi "The Forget Tomorrow World Tour" kapsamında Almanya'nın dört büyük şehrine uğrayacak.

Justin Timberlake bu yaz Almanya'da toplam dört kez sahneye çıkacak. Konser organizatörü Live Nation, ABD'li süperstarın "The Forget Tomorrow World Tour" kapsamında Berlin, Münih, Köln ve Hamburg'da büyük arena şovları yapacağını duyurdu. Timberlake'in turnesi Mayıs ayında Kanada'nın Vancouver kentinde başlayacak. Bunu Los Angeles, Las Vegas ve New York da dahil olmak üzere çok sayıda Kuzey Amerika konseri takip edecek. Timberlake daha sonra Haziran ayında Polonya'nın Krakow kentindeki performansıyla Avrupa'ya geçecek.

Almanya konserleri 30 Haziran'da Berlin'deki Uber Arena'da, 21 Ağustos'ta Münih'teki Olympiahalle'de, 25 Ağustos'ta Köln'deki Lanxess Arena'da ve 4 Eylül'de Hamburg'daki Barclays Arena'da gerçekleşecek. Avrupa'daki diğer duraklar arasında Antwerp, Birmingham, Manchester, Londra, Amsterdam, Kopenhag, Stockholm ve Lyon yer alıyor. Justin Timberlake daha sonra Ekim ayının başında Kuzey Amerika'ya dönerek turnesine orada devam edecek. Şu ana kadar planlanan son gösteri 16 Aralık'ta Indianapolis'te.

ARTI49

FOTOĞRAF: X

HABERE YORUM KAT