Davutoğlu’dan AK Parti kongresine tepki: Kesilen bütün cezalar geri ödenmeli

Davutoğlu’dan AK Parti kongresine tepki: Kesilen bütün cezalar geri ödenmeli

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün gerçekleştirilen AKP kongresinde Koronavirüs tedbirlerine uyulmadığına dikkat çekerek, "Sosyal mesafeye uymamak dolayısıyla kesilen bütün cezalar geri ödenmeli" düşüncesini dile getirdi.

Davutoğlu, İl Başkanları toplantısının ardından gündeme ilişkin yaptığı açıklamda; ''Sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı AK Parti kongresinin ardından Cumhurbaşkanı ve iktidara düşen görev şudur: Madem ki bunlar bir tehlike teşkil etmiyor, milletimize sosyal mesafeye uymamak dolayısıyla kesilen bütün cezalar geri ödenmelidir.'' ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun konuyla ilgili açıklamasının tamamı:

Ceza ödemiş bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum, gitsinler ve itiraz dilekçesini AK Parti Kongresi'nin resimleriyle birlikte müracaat etsinler ve bu resimler sosyal mesafe kuralını ihlal etmiyorsa biz de etmiyorduk desinler. İl Başkanlarımdan ricam, esnafımızla, vatandaşlarımızla görüşerek her bir ilde şu ana dek alınan cezaların geri ödenmesi için bir imza kampanyası başlatalım, esnafımızla birlikte harekete geçelim.

Esnaf işini gücünü yapamıyor. Esnaf ceza öderken, bu kadar tantanalı, şaşaalı kongreler yapılıyorsa birinin bunun hesabını vermesi lazım. Tutarlılığın olmadığı yerde güven olmaz. Bugünkü iktidar her şeyde tutarsız.

KAYNAK: T24

HABERE YORUM KAT