Citroën araç fiyatlarına 6000 Euro indirim yaptı

Citroën araç fiyatlarına 6000 Euro indirim yaptı

Tesla'nın fiyat indirimlerinin ardından, Fransız otomobil üreticisi Citroën (Stellantis grubunun bir parçası) şimdi aynı şeyi yapıyor.

Her şeyin daha pahalı hale geldiği bir dönemde, yeni otomobillerin fiyatları da yükseliyor. Daha geçen ay VW bazı modellerinin liste fiyatlarını yeniden yükseltti.

Ancak diğer yöne giden üreticiler de var. Tesla'nın fiyat indirimlerinin ardından, Fransız otomobil üreticisi Citroën (Stellantis grubunun bir parçası) şimdi aynı şeyi yapıyor.

Modele bağlı olarak, otomobil üreticisi şimdi liste fiyatını 6000 Euroya kadar düşürdü. Ortalama fiyat indirimi yaklaşık yüzde 13'tür. Citroën gelecekte herkes için uygun fiyatlı mobilite sunmaya devam etmek istiyor.

Fiyat indirimlerini mümkün kılmak için Citroën, modelleri gelecekte beş yerine üç ekipman seviyesinde sunmaya karar verdi. Önceki ekipman hatları Live, Feel, Feel Pack, Shine ve Shine Pack, YOU, PLUS ve MAX ile değiştirilecek.

Araca bağlı olarak, isteğe bağlı olarak beş adede kadar ekstra donanım paketi mevcut. Ürün yelpazesini optimize etmenin amaçlarından biri, müşteriler için satın alma sürecini basitleştirmek.

Citroën için bu adım, üretimi optimize etme, karmaşıklığı azaltma, envanter yönetimini basitleştirme ve maliyet kontrolünü iyileştirme avantajına sahiptir.

Ayrıca üreticinin daha kısa teslimat süreleri ve daha rekabetçi fiyatlandırma sağlamasına olanak tanır.

HABERE YORUM KAT