Buluşmaya giden adam çırılçıplak ortada kaldı

Buluşmaya giden adam çırılçıplak ortada kaldı

Baden Württemberg'de bir adam, bir internet portalından tanıştığı kadınla "tek gecelik ilişki" vaadiyle buluştu. Üzerlerindekileri çıkararak kadının arabasına koyan adam, kadının arabayı park edeceğini söyleyerek uzaklaşmasıyla öylece kala kaldı.

Baden-Württemberg'da bir seri ilan portalında başlayan umut vaat eden bir randevu, 28 yaşındaki bir adam için beklenmedik bir hal aldı. Göppingen’deki bir sanayi bölgesinde, “tek gecelik ilişki" vaadiyle buluştuğu kadın tarafından dolandırıldı ve çıplak bir şekilde terk edildi.

Polise göre, mağdur adam ve tanıştığı kadın buluşma sırasında soyunmuş ve adamın kıyafetlerini ile değerli eşyalarını kadının arabasına yerleştirmişler. Ancak kadın, planlanan kaçamak için daha uygun bir yer bulmak bahanesiyle arabayı park etmek üzere ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Adamın tüm eşyaları kadının arabasında kalmıştı.

Çıplak ve yardımsız kalan adam, çalılıklar arasında saklanmak zorunda kaldı. Yürüyüş yapan bir kadının fark etmesi üzerine polis olay yerine çağrıldı. Şimdi genç adam, sarı saçlı ve sol ön kolunda “para yoksa hayat da yok” yazılı dövmesi olan kaçak kadının peşine düşülmüş durumda.

ARTI49

HABERE YORUM KAT