"Almanya'nın en güzel kadın polisi" geri dönüyor

"Almanya'nın en güzel kadın polisi" geri dönüyor

Bir zamanlar "Almanya'nın en güzel kadın polisi" olarak ünlenen influencer, kamera karşısına geçecek ve bir program için polislik mesleğine geri dönecek!

Bir zamanlar "Almanya'nın en güzel kadın polisi" olarak ünlenen 39 yaşındaki Adrienne Koleszár, yeni bir RTL programı için kamera önüne geçecek ve polisliğe geri dönecek.

Dresdenli kadın 13 Mayıs'tan itibaren "Der Blaulicht Report - Die neuen Einsätze" programında Başkomiser "Alena Koch" rolüyle izleyici karşısına çıkacak ve her gün birbirinden heyecanlı suç vakalarını çözecek.

"GERÇEKTEN ÜZÜLÜYORUM"

Koleszár, Perşembe günü 500.000 Instagram takipçisine kendisini aktör Christian Dillenbach ile devriye arabasında göstererek "Evet, yine bir kadın polisim" dedi.

Influencer Koleszár, kazançlı sosyal medya projeleri için 2019 yılında Saksonya polis teşkilatındaki kariyerini bırakmıştı.

Ancak Perşembe günü Instagram hesabından yaptığı açıklamada, disk kaymasının ardından gerçek polis teşkilatına dönmesinin söz konusu olmadığını söyledi:

"Bazen bunun için gerçekten üzülüyorum. Ciddiyim, bu işi gerçekten çok seviyordum."

Koleszár, giderek daha başarılı hale gelen Instagram kanalına odaklanmak için büyük bir medya çılgınlığının ardından 2020 yılında Dresden polis teşkilatından istifa etmişti. Bu süre zarfında medyada "Almanya'nın en güzel kadın polisi" olarak tanındı. Dresden müfettişi ilk kez 2016 yılında platformda tanındı ve o zamandan beri günlük hayatını sürekli büyüyen hayran kitlesiyle paylaşıyor.

ARTI49

FOTOĞRAF: Instagram / Adrienne Koleszár

HABERE YORUM KAT