Almanya'da Türk ailenin evinde beklenmedik misafir: Hırsız oturma odasında Kuran okuyordu

Almanya'da Türk ailenin evinde beklenmedik misafir: Hırsız oturma odasında Kuran okuyordu

Baden Württemberg'de bir aile oturma odasında sessizce Kuran okuyan bir adamla karşılaştı. Adamın kötü niyetli olmadığı söyleyen aile, adam için dua edeceklerini söyledi.

Baden Württemberg'de, bir adam sabah erken saatlerinde gün doğmadan önce sahur yapmak üzere mutfağa yöneldiğinde, oturma odasında beklenmedik bir manzara ile karşılaştı. Ali Gözel adlı adam, ailesinin evinde yemek masasında sessizce Kuran okuyan bir yabancı buldu.

24 yaşındaki adam, Gözel ailesinin evine nasıl girdiği belirsiz. Ali’nin eşi Yasemin’in çamaşır ipine astığı ıslak çocuk kıyafetlerini giymişti. Ali, “Adam saldırgan değildi, nereden geldiğini ve ne aradığını sorduğumda şaşkın görünüyordu” dedi.

Davetsiz misafir, “Kuran okuyorum” diyerek sakin bir yanıt verdi ve temiz olduğunu, ailenin duşunu kullanarak yıkandığını belirtti. Gözel ailesi, gece geç saatlerde evin alt katındaki araba tamirhanesinde zaman geçiren oğullarının açık bıraktığı kapıdan girmiş olabileceğini düşünüyor.

KÖTÜ NİYETLİ DEĞİLDİ

Polis, şehirde çıplak bir adamın görüldüğüne dair raporlar aldıktan sonra olay yerine hızla ulaştı. Polis, adamın kötü niyetli olmadığını, kafasının karışık ve susuz olduğunu anladı ve onu hastaneye götürdü. Mönchengladbach’lı adamın Mannheim’da neden çırılçıplak dolaştığı ve Gözel ailesinin evine nasıl geldiği hala bir muamma.

Yasemin Gözel, “Başta şok olduk ama şimdi duruma gülüyoruz. Umarım daha fazla çıplak ziyaretçimiz olmaz. Bu zavallı ve kafası karışık adam için üzülüyoruz ve onun için dua edeceğiz,” dedi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT