Almanya'da apartmanı kurtçuklar bastı: İşin perde arkasından bir trajedi çıktı

Almanya'da apartmanı kurtçuklar bastı: İşin perde arkasından bir trajedi çıktı

Dortmund’da kurtçuklar bir apartman bloğunun tamamını ele geçirdi. Üst kattaki bir ceset kurtçuk istilasına neden oldu.

Almanya’da rahatsız edici bir istila üzücü bir gerçekliğe dönüştü. Her şey koridorda fark edilen bir kurtçukla başladı. Daha sonra böcek larvalarının takip edilmesiyle apartmanda bir cesede ulaşıldı.

KURTÇUKLAR ADAMIN ÖLÜMÜNÜ ORTAYA ÇIKARDI

Dortmund’da apartman bloğunda başlangıçta sadece tek bir kurtçuk ortaya çıkarken, kısa sürede çok sayıda başka hayvan da ona katıldı. Abajurlardaki sayısız böcek larvasına ek olarak, bir tanesi Rauscher ailesinin yastığının altını bile kendine ev edindi.

Açık alanları kapatmalarına rağmen engel olamadılar. Kurtçuklar tüm apartman bloğunu mesken tuttu. Ruhr Nachrichten'e konuşan Anja Rauscher, "Nereden geldiklerini bilmiyorduk," dedi.

Cumartesi akşamı bir komşusu acil servisi aradı. O da dairesinde kurtçuklar bulmuştu. Kısa bir süre sonra polis üçüncü katta bir ceset bulunduğunu doğruladı. Ölen kişinin bakıma muhtaç bir adam olduğu söyleniyor.

Cesedin bulunmasından üç gün sonra bile kurtçuklar apartmanın her yerindeydi. Bir polis memuru telefonda acil temizlik ihtiyacı olduğunu açıkça belirtti.

Apartmanda temizlik çalışmaları başladı. Bir haşere kontrolörü çağrıldı.

ARTI49

FOTOĞRAF: Unsplash

HABERE YORUM KAT