70 yaşında arkadaş katili oldu

70 yaşında arkadaş katili oldu

Denizli'de birlikte içki içen iki arkadaş arasında küfür yüzünden çıkan kavgada 70 yaşındaki Mehmet K., 46 yaşındaki Turan Koca'yı bıçaklayarak öldürdü.

DENİZLİ - Denizli'de birlikte içki içen iki arkadaş arasında küfür yüzünden çıkan kavgada 70 yaşındaki Mehmet K., 46 yaşındaki Turan Koca'yı bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Denizler Mahallesi'nde meydana geldi. Turan Koca, birlikte içki içmek için aynı mahallede oturan Mehmet K.'nın evine gitti. İkili birlikte içki içerken, bir süre sonra alkolün de etkisiyle iddiaya göre küfür yüzünden aralarında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada ev sahibi Mehmet .K., Turan Koca'yı bıçakladı. Koca, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden çok sayıda bıçak darbesiyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Mehmet K. ise mahalle kahvehanesine giderek Turan Koca'yı öldürdüğünü söyledi. Kahvede bulunanlar durumu jandarmaya bildirdi. Mehmet K.'nin evine gelen jandarma ekipleri, Koca'nın cesediyle karşılaştı. Turan Koca'nın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Gözaltına alınan Mehmet K.'nın, Koca'nın kendisine küfür ettiğini ve öfkesini kontrol edemeyerek bıçakladığını söylediği öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT