Geçtiğimiz yılın Haziran ayında Türkiye'den göçerek Almanya'ya yerleştiğini belirten "Dr.Mürsel" isimli sosyal medya kullanıcısının son paylaşımına çok sayıda yorum geldi.
Sosyal paylaşım ağı X (Eski adıyla Twitter) üzerinden yeni satın aldığı aracı paylaşan ve doktor olduğunu dile getiren adama, çok sayıda tebrik mesajı gelirken, kötü dileklerde bulunanların sayısı da oldukça fazlaydı.
Haziran'da Almanya'ya yerleşeceğini "Almanya ne kazandı zaman gösterecek ama Türkiye, 6 yıldır Almancası olmasına rağmen gitmemek için direnen bir doktoru kaybediyor. Adil, insani çalışma şartlarının olduğu, şiddetin olmadığı, daha güzel zamanlarda görüşmek üzere, şimdilik Allah’a ısmarladık sevgili ülkem" ifadeleriyle duyuran adam, ilk aracını paylaştığı fotoğrafa, "Almanya’da ilk nöbet günüm. Almanya’da ilk montum tweetlerinden sonra, Almanya’da ilk arabam twiti de burada dursun. Bir hayırlı olsununuzu alırım" notunu ekledi.
İşte o paylaşım:
ARTI49