Kaufland yeni ödeme sistemini duyurdu

Kaufland, müşterilere hızlı bir şekilde satın alma işlemlerini ödemelerini yapabilmeleri için yeni bir uygulamayı sisteme koymaya hazırlanıyor. Bu yeni ödeme sistemi, süpermarket devi tarafından kasada basit bir çözüm olarak müşterilere sunuluyor.

Kaufland, müşteriler için önemli bir yenilikle karşımıza çıkıyor. Bu değişiklik, müşterilerin alışveriş yaparken bozuk para veya doğru banka kartını aramaktan kurtulmasını sağlayacak. Ödeme süreci basitleştiriliyor. Yakında müşteriler, cüzdanlarında aramak yerine kolayca alışveriş yapabilecekler.

Geçen yıl Kaufland kasasında yeni bir sistem tanıtıldıktan sonra , süpermarket devi K-Scan şimdi "Kaufland Pay" veya kısaca "K-Pay"i piyasaya sürüyor.

"techbook.de" tarafından bildirildiğine göre, Kaufland müşterileri artık nakit para veya banka kartı olmadan ödeme yapabilecek. Yeni ödeme sistemi şu şekilde çalışıyor: Müşteriler, Kaufland uygulamasını kullanarak ödeme işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu süpermarket devi, Schwarz Group'a ait olan Lidl gibi diğer iki şirketle işbirliği yapıyor. Bu şekilde müşteriler, basit ve hızlı bir şekilde ödeme yapabilecekler

Kaufland-Pay: Süpermarketin yeni ödeme sistemi böyle çalışıyor

Kaufland'ın K-Pay'i Avusturya-İsviçreli bir şirket olan Bluecode ve Frankfurt servis sağlayıcısı Payone ile işbirliği içinde sunduğu söyleniyor. Kaufland'daki yeni ödeme yöntemini kullanmak için müşterilerin uygulamaya kaydolması ve hesap bilgilerini oraya girmesi gerekiyor. "Kaufland Card" uygulamasında görüntülenen QR kodu kasada taranarak ödeme işlemi gerçekleşecek.

Kaufland'ın yeni ödeme sistemi muhtemelen 2023 sonbaharında kullanılmaya başlanacak

Kaufland Card uygulaması, süpermarket devinde alışveriş yapmak için merkezi nokta haline geliyor. "Computer Bild"in de bildirdiği gibi, Kaufland Pay sonbahardan itibaren Almanya'daki müşterilere sunulacak. 

Kaufland Pay'in önceden test edildiği için bazı şubelerde seçili müşteriler için kullanıma sunulmuştu.


 


 

İlk yorum yazan siz olun

Yaşam Haberleri