Tehlikenin farkında mısınız? Hepsi Türkiye'yi terk edip Avrupa'ya yerleşti!

Türkiye’den Avrupa’ya yaşanan göç hareketi magazin dünyasını da etkiledi. Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Haluk Levent'in yurt dışına yerleştiği haberleri bir kez daha yurt dışında yaşayan ünlü isimleri akıllara getirdi.

Türkiye’den Avrupa’ya yaşanan göç hareketi magazin dünyasını da etkiledi. Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Haluk Levent'in yurt dışına yerleştiği haberleri bir kez daha yurt dışında yaşayan ünlü isimleri akıllara getirdi.

BERGÜZAR KOREL - HALİT ERGENÇ
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in sosyal medyada İngiltere'nin başkenti Londra'dan paylaştığı fotoğrafların ayrıntıları ortaya çıktı. Ünlü çiftin, Londra'dan bir ev satın aldığı öğrenildi. İkilinin projeleri olmadığı dönemde üç çocuğuyla birlikte Londra'da yaşayacağı iddia edildi.

HALUK LEVENT
AHBAP Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, geçtiğimiz yaz dernekteki görevini bırakacağını ve yurt dışına yerleşeceğini açıklamıştı. İsmail Saymaz’a twitter üzerinden yanıt veren Haluk Levent yurt dışına yerleştiği iddialarına şu yanıtı verdi: “Sevgili İsmail. Ben bir müzik yolculuğu için ülkeden gitmek biraz kendimle kalmak istedim. Benim gidişim kısa olacak. Ülkemi terk edemem tabii ki. Otizmli çocukların annelerine sözüm var. O büyük hayal gerçekleşecek.”


EZHEL
'Ezhel' ismiyle tanınan Sercan İpekçioğlu, 2 yıldır Almanya'da yaşıyor. Uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesiyle 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Genç sanatçının, şimdilerde yurt dışında yeni albüm hazırlıkları yaptığı belirtildi.

KERİMCAN DURMAZ
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, son çıkan şarkısı için New York'a gitti ve ardından Türkiye'ye dönmeme kararı aldı. Kerimcan Durmaz, skandal paylaşımları ve şarkılarıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor.

ALEYNA TİLKİ
Aleyna Tilki de şu anda Londra'da ve orada çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'ye ara sıra geliyor olsa da şu anda orada yaşamaya devam ediyor.

EBRAR KARAKURT
A milli kadın voleybol takımının parlayan yıldızı Ebrar Karakurt, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemini uzun süre meşgul etti. Ardından cinsel yönelimi ve kariyerinde büyük başarılara imza atmak adına büyük bir veda partisi düzenleyerek İtalyan ekip Norova'ya transfer oldu.

SİBEL KEKİLLİ
Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinde de oynayan Sibel Kekilli, Finlandiya'da yaşıyor

İlk yorum yazan siz olun

Kültür Haberleri