Sessizliğini bozan Ebru Gündeş'in paylaşımı olay oldu!

Hadise'nin yakın dostu Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile ilişkisi olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından sessiz kalan Ebru Gündeş uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu.

Takvim'de yer alan habere göre; Ebru Gündeş kafa karıştırdı! Hadise ile Reza Zarrab'ın yasak aşk iddialarına sessiz kalmıştı… Hadise'nin yakın dostu Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile ilişkisi olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hadise iddiaları net bir dille yalanlarken konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Gündeş'in açtığı boşanma davası 22 Nisan'da sonuçlanmıştı.

Türkiye günlerce konuştuğu olaya Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'le aldattığı Günel Zeynelova da dahil olmuştu. Tam sular durulmuşken yasak aşk iddiaları Ebru Gündeş'in manidar paylaşımıyla tekrar gündeme geldi. İşte detaylar…
Reza Zarrab'la evli olduğu dönemde kendisini Hadise'yle aldattığı iddia edilmesinin ardından boşanan Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda kafaları karıştırdı.

Ebru Gündeş'in Özdemir Asaf'ın bir sözünü alıntıladığı paylaşımı kime yaptığı merak konusu oldu. Ünlü sanatçının ima yüklü paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken Hadise ile Reza Zarrab'ın yasak aşk iddiaları tekrar gündeme geldi.
Bazı sosyal medya kullanıcıları, Ebru Gündeş'in Özdemir Asaf'ın "Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, kim bende ne kadar kalmış diye" şeklindeki sözlerini alıntılayarak Hadise ile Reza Zarrab'a gönderme yaptığını iddia etti.

İşte Ebru Gündeş'in o paylaşımı:

NE OLMUŞTU?
Günel Zeynelova, Ebru Gündeş'i affedip affetmediği sorulduğunda, ''Ben herkesi bağışladım, yarın ne olacağını bilemiyoruz çünkü'' demişti. Katıldığı bir programda açıklamalar yapan Zeynelova, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın ilişkisinde maddiyatın rol oynadığını söylemişti.
Zarrab'ı ise affetmediğini belirten Zeynelova, gelinlik provası esnasında aldatıldığını öğrendiğini ise bir kez daha şu sözlerle anlatmıştı: 'Dubai'de gelinlik provası yaparken aldatıldığımı öğrenmiştim. Adalet tecelli etti.
Susmak en büyük intikamdır. Ben o dönemler çok üzüldüm ama görüyorum ki ne ekersen onu biçersin. Ebru Gündeş'in pişmanlığı var ise bu onun problemidir.

Ben herkesi bağışladım ve Allah'a havale ettim. Geçmişte yanımda olmayanlar bugün destek oluyorlar akılları neredeydi?"

İHANET GEREKÇESİYLE BOŞANMA DAVASI AÇTI
Ebru Gündeş dava dilekçesinde, 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını' gerekçe gösterip, Reza Zarrab'ın bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğini ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne sürmüştü.

EVLİLİK RESMEN BİTTİ
Gündeş dava sonrası kızı Alara ile birlikte nisan ayının son günlerinde ABD'ye gitti. Bu sürede kızı Alara babası Reza Zarrab'la birlikte kaldı.
Yaklaşık 1 ay ABD'de kalan anne-kız, 21 Mayıs Cuma günü Türkiye'ye döndü. Gündeş'in dönüşüyle çiftin avukatları 24 Mayıs'ta kararı tebliğ ettirdi. Gündeş ve Zarrab'ın evliliği resmen bitti.
Ebru Gündeş, tek celsede anlaşmalı olarak sona eren davada kızı Alara'nın velayetini de aldı.


 

İlk yorum yazan siz olun

Yaşam Haberleri