Muharrem İnce teker teker küsüyor: Bu isimler hedefinde...

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Nevşin Mengü, Özgür Demirtaş, Fatih Portakal'dan sonra İsmail Saymaz'a da küstü.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, kendisine yönelik eleştirilere muhataplarını arayarak tepki göstermeyi sürdürüyor. Fatih Portakal'ın "Şimdi muhalefetteyken böyle, acaba başa geldiğinde neler yapar" diye tepki gösterdiği Muharrem İnce'nin hedefindeki son isim ise finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş oldu.

Özgür Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Fatih Portakal'ın Muharrem İnce ile ilgili videosunu alıntılayıp, "Muharrem İnce bana da mesaj attı. Siyasetten anlamadığımı söyledi. Nevşin Mengi ve Fatih Portakal’ı da aramış anladığım kadarı ile..." dedi.

"Doğru söylemiş, siyasetten zerre anlamıyorsun" diyen bir takipçisine de Demirtaş, "Hiçbir zaman ve yerde SİYASETTEN ANLIYORUM demedim ki?" cevabını verdi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Muharrem İnce bana da küstü. Fakat neden küstü, hangi aşamada küstü, onu anlayamadım. Arıyorum, açmıyor. Bir siyasetçinin, hele hele Cumhurbaşkanı adayının gazeteciye küsmesi çok tuhaf" dedi.

İlk yorum yazan siz olun

Türkiye Haberleri