LGBT yürüyüşüncen önce Berlin'de eşcinsel temsilciye ölüm tehdidi

Berlin'in eşcinsel temsilcisi Alfonso Pantisano, telefonla ölüm tehditleri aldığını ve polis korumasında olduğunu söyledi.

Berlin'in eşcinsel temsilcisi Alfonso Pantisano, şahsına yönelik ölüm tehditleri alıyor.

Cumartesi günü rbb'ye verdiği demeçte Pantisano, “Gözümüzün korkutulmasına izin vermememiz önemli” dedi. Pantisano, şu anda ülkeyi istikrarsızlaştırmak isteyen siyasi güçler olduğunu açıklarken, “Sesim çıktığı sürece bunun olmasına izin vermeyeceğim” diye belirtti.

Telefonla tehdit

Cumartesi günü Berlin'de düzenlenen LGBT Onur Yürüyüşü'nden hemen önce, eşcinsel temsilcisinin telefonla ölüm tehditleri aldığı öğrenildi. Sonuç olarak, birkaç gündür polis koruması altında.

Pantisano güncel siyasi ve sosyal gelişmelere oldukça eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

"Şu anda 'eski karanlık kavramları' bir kez daha denemek için bir susuzluk var gibi görünüyor. Umarım bunu önleyecek kadar akıllıyızdır."

ARTI49

Yaşam Haberleri