Kuzey Ren-Vestfalya'daki Hagen-Hohenlimburg'da bir süpermarkette iki kadın arasında çıkan tartışma hastanede bitti. Hagen polisine göre olay saat 17.20 sularında iki kadının kasada tartışmaya başlamasıyla meydana geldi.
Olaya karışan 20 yaşındaki kadın kasada sıraya girdiğini belirtti. Bunun üzerine 28 yaşındaki diğer kadın, kuyruğun en arkasında beklemek yerine kuyruğun en önüne geçti ve böylece kuyruktaki yeri konusunda tartışma çıktı. 20 yaşındaki kadın, sırayı ihlal eden kadın tarafından “sürtük” ve “fahişe” de dahil olmak üzere birçok kez hakarete uğradı.
Karşılıklı saldırı için suç duyurusunda bulunuldu
Kısa bir süre sonra 28 yaşındaki kadın her şeyi dışarıda halledeceğini söyledi ve kasadan ayrıldı. 20 yaşındaki genç de dükkandan çıktığında, kadın onu bekliyordu. Ardından 28 yaşındaki kadın, genç kadının üzerine bir meşrubat döktü ve ona tekrar hakaret etti. Sonunda da bir itiş kakış yaşandı.
20 yaşındaki genç kadın yere düştü ve kendi ifadesine göre boynundan boğulmaya çalışıldı ve 28 yaşındaki kadının tırnaklarıyla da yaralandı. Daha fazla boğulmayı önlemek için rakibinin saçını çekti. Sonunda kurtulmayı başardı. 28 yaşındaki kadın ise kafasına birkaç kez vurulduğunu iddia etti.
20 yaşındaki genç hafif yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, karşılıklı saldırı için suç duyurusunda bulundu.
ARTI49
FOTOĞRAF: unsplash