Kübra Par'dan yayına ilişkin açıklama!

Dün akşam moderatörlüğünü Kübra Par'ın yaptığı Süleyman Soylu yayınına ilişkin eleştirilerin ardından Kübra Par açıklama yaptı.

Gerçekgündem'in haberine göre; Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in gündemi sarsan açıklamalarının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam HaberTurk canlı yayına katılmış, burada gazeteciler İsmail Saymaz, Merdan Yanardağ, Mehmet Akif Ersoy ve Veyis Ateş'in sorularunu Kübra Par'ın moderatörlüğünde yanıtlamıştı. 

Ancak programa Soylu'nun sorulara kaçamak cevap verdiği ya da hiç cevap vermediği yönünde eleştiriler gelmişti. 
KÜBRA PAR'DAN AÇIKLAMA
Söz konusu eleştirilerin ardından programın moderatörü Kübra Par, bir paylaşımda bulundu. 

Par, paylaşımında, ''Önemli ve zor bir yayındı. Elimizden geleni yaptık. Eleştiren de destekleyen de sağolsun. Tüm izleyicilerimize, Bakan Soylu’ya ve katılımcı meslektaşlarıma teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı. 

Türkiye Haberleri