Köln polisi her yerde bu tacizciyi arıyor

Köln’de bir süpermarkette kadını gizlice görüntülediği iddia edilen adam aranıyor. Polis, tanıkların ihbarda bulunmasını istiyor.

Köln polisi, 16 Ağustos 2025’te bir süpermarkette yaşanan ahlaka aykırı bir olayın faili olduğu iddia edilen kişiyi bulmak için kamuoyuna çağrıda bulundu. Polis sözcüsünün açıklamasına göre olay, söz konusu tarihte akşam saatlerinde gerçekleşti ancak şüpheli halen yakalanamadı.

Olay günü saat 17.50 civarında, yaşı ilerlemiş bir erkek, Eigelstein’deki bir süpermarkete girdi. İddiaya göre, içeride alışveriş yapan bir kadının yaz elbisesinin altına gizlice fotoğraf veya video çekti. Süpermarketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, adamın eğilerek uygunsuz çekimler yaptığı açıkça görülüyor.

Şüpheli olay yerinden kaçtı

Kadın, yaşanan durumu ancak bir genç çiftin şüpheliyi uyarmasıyla fark etti. İkiliyle konuşmasının hemen ardından adam hızla marketten kaçtı. Polis, olayın tanığı olduğu düşünülen bu çifti arıyor ve ifade vermeleri için çağrıda bulunuyor.

Polis, şüphelinin eşkalini paylaştı

Köln Emniyeti, güvenlik kamerası görüntülerine dayanarak zanlının ayrıntılı bir tarifini yayınladı. Buna göre kişi:

  • 50 ila 65 yaşlarında,

  • Kısa gri-siyah sakallı,

  • Kısa boylu ve tıknaz yapılı,

  • Olay sırasında gri pantolon, mavi gömlek, beyaz atlet ve beyaz spor ayakkabı giyiyordu,

  • Başında koyu renkli bir şapka bulunuyordu.

Polis, şüphelinin kimliğiyle ilgili bilgiye sahip kişilerin 0221/2290 numaralı telefondan veya poststelle.koeln@polizei.nrw.de adresine e-posta yoluyla iletişime geçmesini istedi.

Fotoğraf: Köln Polisi

Yaşam Haberleri