ANKARA - Rıdvan Dilmen'in Anayasa Referandumu için başlattığı kampanyaya ünlü türkücü İzzet Yıldızhan’dan geldi. Yıldızhan, "Tabii ki de herkes gibi benimde bir düşüncem var. Oyum daha güçlü ve dinamik bir Türkiye için 'Evet' olacak" dedi.
Yakın dostu olan İş Adamı İsmail Kaya’ın oğlu Gökhan Kaya’ın Yeşim Demir’le nişan töreninde sahneye çıkan İzzet Yıldızhan’ın başından aşağı atılan paralar bir an olsun eksik olmadı. Söylediği türkülerle sevenlerini coşturan ünlü türkücü, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yıldızhan, “Tabii ki de herkes gibi benimde bir düşüncem var. Oyum daha güçlü ve dinamik bir Türkiye için evet olacak. Yalnız iki gündür bakıyorum da Arda Turan ve Burak Yılmaz'a hakaret dolu eleştiriler yapılıyor. Ben nasıl 'Hayır' oyu kullanacaklara saygı duyuyorsam, aynı saygıyı da onlardan beklerim. Yapılan haksız eleştirileri çok yanlış buluyorum” dedi.
Yıldızhan nişan töreninde, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ile damat ve gelinin yüzüklerini birlikte taktılar.