HPN Hipnoz Frankfurt açıldı

BASIN BÜLTENİ

Frankfurt’un Türkçe hizmet veren ilk hipnoz ve kişisel gelişim merkezi 29 Ocak’ta açıldı.

HPN Hipnoz Akademisi Kurucusu Ahmet Ünal’ın ve özel davetlilerin de katılımıyla gerçekleşen HPN Hipnoz Frankfurt açılışı oldukça renkli geçti. 

Frankfurt’un Türkçe, Almanca ve İngilizce hizmet verecek olan ilk Hipnoz ve Kişisel Gelişim Merkezinde birbirinden değerli uzmanlar hizmet veriyor. 

Kurucuları Nurgül ve Tansu Olcay “Merkezimizde her derde deva hizmetlerimiz ve servislerimiz var. Frankfurt’un Türkçe hizmet verecek olan ilk Hipnoz ve Kişisel Gelişim Merkezi’ni hizmete açmaktan gurur duyuyoruz. Burası, Frankfurt ve çevresine hizmet edecek ilk ‘şifa evi’ olacak. Herkesi çayımızı içmeye, tanışmaya ve heyecanımızı paylaşmaya Oederweg 43 numaraya bekliyoruz” diye konuştu. 

Merkezin kapsamlı bir seans odası ve bir eğitim odası bulunmakta. ‘Hipnoz’un yanında yaşam koçluğu, spiritüel koçluk, meditasyon çalışmaları yapılacak olup, bu hizmet kapsamı ileriki dönemde daha da genişleyecek. Ayrıca, her ay eğitim salonunda aile, çocuk, bütünsel sağlık, wellness, hipnoz, kaliteli yaşam, sağlık teknolojisi, nefese yönelik farklı konularda iddialı ve faydalı seminerler ve eğitimler de olacak. 

Ayrıntılı bilgi için sitemizi takip edebilir ve bilgi alabilirsiniz. 

 

    

İlk yorum yazan siz olun

Diğer Haberleri