Futbolcu Alisha Lehmann soyuldu: Nakit paralar, elmas, mücevher ve saatler...

Alisha Lehmann, Inter Milan ile oynayacakları karşılaşmanın kesinlikle farklı olacağını hayal ediyordu. Lehmann ve futbolcu olan erkek arkadaşı soyuldu.

Profesyonel futbolcu Alisha Lehmann ve Juventus Turin'den erkek arkadaşı Douglas Luiz soyuldu. İtalyan “Gazzetta dello Sport” ve “La Stampa” gazetelerinin haberine göre, Cumartesi gecesi sporcu çiftin Torino'daki lüks villasına birkaç hırsız girdi. İkisi de evde değildi.

Lehmann'ın Inter Milan ile oynanan lig maçı sırasında takımla birlikte seyahat ettiği söylenirken, Luiz Lazio'ya karşı alınan 1-0'lık galibiyetin ardından bir takım arkadaşıyla akşam yemeği yedi.

Alarm çalınca eve gittiler

“La Stampa“ya göre, bu sırada ikinci kattaki bir pencere kırıldı. Hırsızlar daha sonra eve girmek için bir merdiven kullandılar.

Lehmann ve Luiz, alarm çaldığı için saat 01.30 sularında evlerine gittiler. Ancak evin “tamamen harap” olduğu söyleniyor. Polis şimdi bir soruşturma başlattı. Haberlere göre özel tim, diğer hususların yanı sıra hırsızların evin güvenlik sistemlerinin üstesinden nasıl geldiklerini de araştırıyor.

Bölgede tekrarlanan soygunlar

Hırsızların ayrıca toplam değeri 500.000 Euro'nun üzerinde olan mücevher ve 11 lüks saat çaldığı bildirildi. Çalınanlar arasında Lehmann'a ait nakit para ve elmaslar da bulunuyor.

Lehmann ve Luiz'in evindeki hırsızlık olayı, daha önce yaşanan bir dizi hırsızlık olayının ardından gerçekleşti. Juventus profesyonelleri Moise Kean, Ángel Di María ve Daniele Rugani de geçtiğimiz yıllarda bu mahallede soyulmuştu.

ARTI49

FOTOĞRAF: Instagram / alishalehmann7

Yaşam Haberleri