Erdoğan: Bu malumlara katılmasın

İstanbul'da bir anne, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2 yıldır haber alamadığı oğluna ulaşmasını istedi.

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'la birlikte Fatih Çarşamba'da Emin Saraç Hoca'yı evinde ziyaret etti.

Oğlu için yardım istedi

Kalabalık içinden bir kadın Suriye'ye giden oğlundan haber alamadığını söyleyip Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi. Kadın, "3 bayramdır ağlıyorum. Oğlumdan bir haber yok. Suriye'ye gitmiş bizden habersiz. Ne olur bir yardım diyerek" Erdoğan'a oğluyla ilgili bilgilerin yer aldığı bir not iletti.

Notu inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan kadına dönerek, "Bu malumlara katılmasın" diye sordu. Kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Türkmen Cephesi'ne katıldı dediler. Şehit oldu dediler. Ne olur bize bir haber" karşılığını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili araştırma yapılması için danışmanlarına talimat verdi.

Adını vermek istemeyen ve görüntülendiğini fark eden kadın, kalabalık içinden hızla uzaklaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih'teki ziyaretin ardından Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçti.

Türkiye Haberleri