Doğan Holding merkezinde arama

Doğan Holding'in Üsküdar'da bulunan merkez binasında polis arama yaptı.

İSTANBUL - Doğan Şirketler Grubu Holding'in Üsküdar'da bulunan merkez binasında polis arama yaptı.

Holding Avukatı Erem Turgut Yücel ve şirketin eski CEO'su ve Doğan Holding şirketlerinde yöneticilik yapan Yahya Uzdiyen'in de gözaltına alındığı da ilk gelen bilgiler arasında yer alıyordu.

Doğan Holding'de polis araması

Doğan Holding'den konuya ilişkin açıklama geldi. Yapılan açıklamada 'Gözaltılar, daha önce Barbaros Muratoğlu’nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamındadır.' denildi.

Açıklama şöyle:

Bu sabah Şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel’in ve eski Yöneticimiz Yahya Üzdiyen’in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu’nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır. Sözkonusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır. Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır.

Türkiye Haberleri