Cumhuriyet Halk Partisi'nde "değişim" tartışmaları sürerken, yurt dışında da CHP'nin içinde tartışmalar yaşanıyor.
"CHP Yurt Dışı Örgütlenme"nin X hesabından bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, "Berlin Birlik Başkanlığına İmam Kaloğlu atanmıştır. Kendilerine başarılar dileriz" denildi.
Sosyal medyada ise son seçimlerde Berlin'de AK Parti ile başa baş bir mücadele verildiği ifade ediliken, söz konusu kararın neden alındığı sorgulandı.
CHP'NİN SİTESİNDE DE DEĞİŞTİ
CHP'nin resmi web sitesinde de konuyla ilgili değişikliğe gidildi.
CHP'nin web sitesinde, "yurt dışı temsilcilikleri" bölümünde Berlin Birlik Başkanı olarak İmam Kaloğlu gözüküyor.
"İSTİŞARELER SÜRÜYOR"
Mevcut Berlin Birlik Başkanı olan Kenan Kolat ise Artı49'a konuştu.
"Berlin Birlik Başkanı hala benim" diyen Kenan Kolat, "Genel Merkez'de istişareler sürüyor. Mevcut seçilmiş yönetim görevinin başındadır, CHP Berlin Birliği görevine devam ediyor" diye belirtti.
ARTI49