Bundesliga maçında taraftarlar birbirine girdi

VfL Wolfsburg'da oynanan Bundesliga maçında tatsız olaylar yaşandı. Berlin'den gelen deplasman taraftarları sorun yarattı.

Bundesliga'da taraftar sorunu. Wolfsburg polisinin bildirdiğine göre, VfL Wolfsburg ile Union Berlin arasında oynanan maç sırasında Berlinli taraftarlar arasında büyük sorunlar yaşandı. Polis tarafından, “Stadyumda misafir tribününün önünde bir arbede yaşandı. Güçlerimizle sahadayız” şeklinde bir tweet atıldı.

Kısa bir süre sonra durum kontrolden çıktı. Polis sonraki paylaşımında, “Sonuç olarak, acil servislere fiziksel saldırılar oldu ve bazıları hafif yaralandı. Faillerin kişisel bilgileri tespit edildi. Cezai kovuşturma başlatılacaktır” dedi.

Stadyum önündeki şiddet sahneleri sosyal medyaya yansıdı.

Aşırı polis müdahalesinden şikayet ettiler

Union taraftarlarının da yaralanıp yaralanmadığı belli değil.

Buna karşılık 1. FC Union'un taraftar destek organizasyonu “aşırı polis müdahalesi” ve bir grup insanın ortasında biber gazı kullanıldığını bildirdi.

Union takımı Wolfsburg'a 3.000'den fazla taraftarla birlikte gitti.

ARTI49

Yaşam Haberleri