Beyaz TV'den ve Sabah'tan kovuldu

Beyaz TV'deki spor programında skandal sözler sarf ettikten sonra kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı, köşe yazarlığı yaptığı Sabah gazetesinden de kovuldu.

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’ programında Boşnak halkı için ağza alınmayacak sözler sarfeden Rasim Ozan Kütahyalı’ya kanaldan kovulmasının ardından ikici şok da köşe yazarlığı yaptığı gazeteden geldi.

Yaşanan gelişmeler nedeniyle Kütahyalı’nın Sabah gazetesindeki köşe yazılarına da son verildiği öğrenildi.

Şişli'deki bir televizyon kanalı önünde toplanan bir grup, dün yayınlanan spor programında sarf ettiği sözleri nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı'yı protesto etti. Televizyon kanalının Kütahyalı ile yollarını ayırdığını açıklaması üzerine protestocular, eylemlerini sonlandırdı.

İstanbul'da yaşayan Boşnaklar'dan oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, saat 23.00 sıralarından programın yayınlandığı Fulya'daki televizyon kanalı binası önünde toplandı. Ellerinde bayraklar bulunan eylemciler, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı aleyhinde sloganlar atarak tekbir getirdi.

Polis, televizyon binası çevresinde güvenlik çemberi oluştururken toplumsan müdahale aracı TOMA da hazır bekletildi. 

Televizyon kanalının Kütahyalı ile yollarını ayırdığını açıklaması üzerine protestocular, yaklaşık 1 saat süren eylemlerini İstiklal Marşı okuyarak sonlandırdı.

Türkiye Haberleri