ORDU - Okul bahçesindeki Atatürk büstünün üzerine hafriyat döküldü. Halk tepki gösterince belediye kendisini “şoförler görmemiş” diye savundu.
Ordu’nun Perşembe ilçesinde bulun Ortatepe İlköğretim Okulu taşımalı eğitim için başka bir bölgeye taşındı. Boşaltılan Okulda Halk Eğitim Merkezi'nin zaman zaman kursları düzenleniyordu.
Gazeteport'un haberine göre, AKP’li belediye okulun bahçesine hafriyat dökmeye başladı. Kamyonlar bahçede bulunan Atatürk büstünü de bahçeye dökülen tonlarca hafriyatın altında bıraktı.
Yapılan saygısızlığa halk büyük tepki gösterdi. AKP’li belediye kamyon şoförlerinin büstü görmediğini savundu. Tepkiler daha da büyüyünce valilik devreye girdi. Atatürk büstü kaidesinden sökülerek götürüldü.