İSTANBUL - Kamuoyunun 28 Şubat sürecinde bir kadınla basıldığı görüntülerin televizyonlarda yayımlanmasının ardından yakından tanıdığı Aczmendi şeyhi Müslüm Gündüz, annenin ve kız kardeşin kollarının ve bacaklarıınn da şehveti tahrik edeceğini söyledi.
Cahiliye döneminde kız çocuklarının diri diri toprağa gömülmesini de haklı sebeplere dayandırmaya çalışan Gündüz, imam hatip öğrencilerinin de düzgün örtünmediğini belirterek, "Sen bu kıyafetle benim yanımda nasıl geziyorsun?" dedi.
Gündüz şunları söyledi:
"Kızım hamama mı giriyorsun, sokağa mı çıkıyorsun. Bu kıyafet nedir. Sen bu kıyafetle benim yanımda nasıl geziyorsun? Bir ana göğsünü açıp oğlunun yanında duramaz. Vücut hatlarını belli eden bir kıyafetle buluğa ermiş oğlunun, kızının yanında gezemez. Sima günah değil. Ananın simasını gördü mü onda şehvet kalmaz. Bacısınınkini gördü mü şehvet kalmaz. Ama kollarını, bacaklarını, kalçalarını, göğsünü... Şehveti tahrik eder bu. Ve tüyleri ürpertecek hadiselere meydan verir".