Almanya'da trafik cezaları ağırlaşıyor

Federal Hükümet tarafından onaylanması halinde, gelecekte trafik cezaları eskisinden daha ağırlaşacak.

Hükümetin uzun zamandır üzerinde çalıştığı trafik cezalarının ağırlaştırılmasıyla ilgili tasarının sonbaharda onaylanması bekleniyor.

Federal Ulaştırma Bakanlığı'nın talep üzerine duyurduğu gibi, 29 Haziran'da katılım için federal eyaletlere ve birliklere ilgili bir yönetmelik taslağı iletildi. Konu hakkında konuşan yetkili, "Amaç, sonbaharda Federal Kanun Gazetesi'nde yapılacak duyuruyla süreci tamamlamak" dedi. Bunu yapmak için, Federal Konseyin önce değişiklikleri onaylaması gerekiyor.

Ulaştırma Bakanı Andreas Scheuer ve ülkedeki meslektaşları, nisan ayında Karayolu Trafik Yasası'nın (StVO) çeşitli ihlalleri için önemli ölçüde daha yüksek para cezaları sağlayan yeni bir düzenleme üzerinde anlaştılar. Diğer cezaların yanı sıra, hız yapanlara yönelik yaptırımlar iki katına çıkarılacak. Kentsel alanlarda hız sınırın 16 ila 20 kilometre (km / s)  aşan herkes, ilerleyen zamanlarda 35 Euro yerine 70 Euro ödemek zorunda kalacak. Şehir içinde 50 yerine 91 km hız sınırına ulaşanlar, 200 euro yerine 400 euro gibi bir ceza ödemek zorunda kalacaklar. 

Artı49 Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri