Almanya'da çocuk tacizcisi aranıyor

Hannover'da bir markette 11 yaşındaki kızı taciz eden sapık, her yerde aranıyor. 30 yaşlarında, 1,70-1,75 boylarında, zayıf, ince yüzlü, büyük burunlu, kısa koyu kahve saçlı olan zanlıyla ilgili bilgisi olanlar polise başvursun.

HANNOVER – 10 yaşındaki bir çocuk, Almanya’nın Hannover şehrinde bir Netto mağazasında tacize uğradı. Hannover Linden bölgesindeki markette 30 Nisan tarihinde meydana gelen olayda, 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen sapığın çocuğu okşamaya çalıştığı belirtildi.

Markette 2 kere taciz ettiği çocuğu ve 11 yaşındaki arkadaşını takip ettiği ve bir evin kapısını çalmaları sonrasında kaçtığı ileri sürülen zanlı, polis tarafından her yerde aranıyor.

Emniyetten açıklamada, 30 yaşlarında, 1,70-1,75 boylarında, zayıf, ince yüzlü, büyük burunlu, kısa koyu kahve saçlı olan zanlının saldırı esnasında, siyah kapüşonlu ceket giydiği ve gri – mavi bir sırt çantası taşıdığı kaydedildi.

Zanlının ayrıca süpermarkette elinde bir iPhone tuttuğu belirtildi. Olayla ilgili bilgisi olanların aşağıdaki numarayı aramaları rica edildi: 0511 109-3920.

İlk yorum yazan siz olun

Avrupa Haberleri