Kavak GmbH, "Kavak Bütün ve Çekirdeksiz Kayısı, Kurutulmuş ve Kükürtleme Yapılmamış" ürününü geri çağırıyor. 31.12.2024 son kullanma tarihine sahip olan bu ürünün geri çağırılmasının nedeni, içerik listesinde kükürt dioksit katkı maddesinin belirtilmemesi ve ürünün yanlış bir şekilde "kükürtleme yapılmamış" olarak tanıtılmasıdır.
Ürünü kullanmayın ve iade edin
Kavak GmbH, müşterilerinden belirtilen parti numarasına sahip bu ürünü artık tüketmemelerini talep ediyor. Ürünü satın aldığınız mağazaya fiş olmadan bile iade ederek, ürün bedelini geri alabilirsiniz.
Ürün bilgileri:
- Ürün: Bütün ve Çekirdeksiz Kayısı, Kurutulmuş ve Kükürtleme Yapılmamış
- Marka: Kavak
- Parti Numarası: 420013445-42-014
- Son Kullanma Tarihi: 31.12.2024
Gıda alerjilerinin tehlikeleri
Gıda alerjileri kişiden kişiye büyük farklılık gösterebilir. Gıda alerjisi belirtileri, ağız, burun ve boğaz bölgesinde şişlikler, mide bulantısı, kusma, şişkinlik, ishal gibi sindirim sistemi sorunları, bronşların daralması (alerjik astım), ciltte egzama, kaşıntı ve kurdeşen gibi reaksiyonlar olabilir. Aşırı durumlarda, hayati tehlike oluşturabilecek anafilaktik şok ortaya çıkabilir.